کسب روزی با 300ولت برق
ماجرا از این قرار است ...
سیم برق را بر سر چوبی میبندند که به آن توری وصل است. بعد این چوب را به آب میزنند و تا ۳۰۰ ولت برق میتوانند تولید کنند که همه موجودات زنده آب را تا شعاع چند متری از میان میبرد.
ماهیگیری با برق در ابعاد گسترده، بلای تازهای است که به جان حیات وحش و محیط زیست خوزستان افتاده است. در تمامی آبهای خوزستان، از نهر و تالاب بگیرید تا رودخانههای اصلی همه جا میتوانید این شیوه ماهیگیری را ببینید. به ویژه در رودخانه دز که از وسط پارک ملی دز میگذرد .حتی در خود شهر اهواز و از رودخانه کارون هم با این روش ماهی میگیرند ومتاسفانه به بهانه کمبود نیرو و بودجه هیچ برخوردی با آنها نمیشود.
به گفته افراد محلی گوشت این ماهیها به وضوح طعمی متفاوت با ماهیهایی دارند که به طور عادی صید شدهاند. نکته آنجاست که چون این ماهیها هیچ مشخصه متفاوت دیگری ندارند خریداران راهی برای تشخیص اینکه ماهی خریداری شده به چه روشی صید شده ندارند و تنها زمانی پی به این موضوع میبرند که طعم متفاوت گوشت ماهی را زیر دندان مزه کرده باشند. . هرچند که هنوز اطلاعات مشخصی از اینکه گوشت ماهی یا پرندگانی که به این شیوه صید میشوند چه زیانهایی به انسان میرسانند در دست نیست. www.mehrnews.com
مطلب بسیار خوبی بود...
ممنون...